Skip to main content
Tarieven

Zakelijk

Coachingtraject van 10 sessies
€ 150 per sessie van 75 minuten, exclusief BTW.

ZZP-tarief coachingtraject van 10 sessies
€ 125 per sessie van 75 minuten, exclusief BTW.

Groepstrainingen & workshops
Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op voor een offerte op maat.


Particulier

Massagetherapie
€ 95 per sessie van 75 minuten, vrijgesteld van BTW.

Lichaamsgerichte therapie
€ 95 per sessie van 75 minuten, vrijgesteld van BTW.

Coaching particulier
€ 95 per sessie van 75 minuten, inclusief BTW.

Trajecten
Heb je een specifieke hulpvraag? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek staat jouw vraag centraal en maken we samen de afweging of een Massagetherapietraject of Coachingtraject bij jouw vraag of klacht(en) past. Een traject bestaat uit 5-10 sessies.


Vergoedingen

Holistische Massagetherapie valt onder natuurgeneeskundige behandelingen en valt daarmee onder de complementaire zorg. Als geregistreerd therapeut ben ik aangesloten bij de VBAG en de RBCZ en val ik onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ). Met mijn praktijk voldoe ik aan strenge eisen, waaronder een afgeronde 4-jarige HBO-opleiding Massagetherapie van de Academie voor Massage & Beweging in Amsterdam alsook een afgeronde opleiding Medische Basiskennis, een beroepscode, een klacht- en tuchtregeling en volg ik de verplichte bij- en nascholingen.

Mijn klachtgerichte massagetherapiebehandelingen worden door een aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig en er wordt geen eigen risico in rekening gebracht. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om na te gaan of je voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komt.

Bikepacking Essentials

Altijd op de hoogte